Câteva dintre aspectele vieţii şi credinţei creştin-ortodoxe româneşti şi din toată lumea!

Bine ati venit pe blogul credinciosilor ortodocși si nu numai !!!
Vreau sa va prezint câteva dintre aspectele vieţii şi credinţei creştin-ortodoxe româneşti şi din toată lumea!

luni, 9 martie 2015

Călatoria în timp - secrete dezvăluite
Calatoria in timp sau cea in lumi paralele reprezinta doua puncte de atractie majore in viziunea oricarui om de stiinta. Chiar daca au fost elaborate diverse teorii despre ceea ce ar implica o calatorie in viitor, exista numerosi oameni care sustin ca prin diferite metode au reusit sa paraseasca timpul actual si au calatorit in viitor.


Timpul este o dimensiune a Universului si, datorita faptului ca nu este statica, putem inainte in ea cu usurinta. Profesorul Brian Cox, de la Universitatea din Manchester, sustine intr-una dintre lucrarile sale ca putem calatori in timp doar intr-o singura directie, adica spre viitor. Odata ajuns acolo, omul ar avea libertatea totala de miscare si ar putea sa se intalneasca pe sine sau chiar pe urmasii sai, dar singura problema este ca nu ar mai putea sa se intoarca in timpul din care face parte.


Calatoria in trecut

Aceasta este o teorie interesanta, dar sunt numerosi oameni care o contesta prin povestile lor. Unul dintre ei este procurorul de origine americana Andrew Basiago. El a facut o declaratie socanta prin care arata opiniei publice ca in timpul copilariei sale a participat voluntar la programul Pegasus. Serviciile secrete americane antrenau atat copii, cat si adulti pentru a-i trimite in diverse calatorii in trecut. Aparatul cu care se realizau calatoriile avea la baza un teleportator care fusese conceput dupa anumite schite pe care le lasase Tesla. Basiago sustine ca a fost trimis in mai multe misiuni, printre care si in 1863 la adunarea de la Gettysburg, sau in clipa in care Abraham Lincoln a fost asasinat.

Suedezul care a vizitat viitorul

Nordkvist sustine ca s-a trezit in viitor si era fata in fata cu persoana lui. Ei si-au comparat tatuajele si au vorbit pret de mai multe ore. Pentru a avea o dovada clara, Nordkvist a filmat cu telefonul mobil intreaga poveste. Mai multe detalii nu se cunosc despre calatoria lui Nordkvist in viitor, dar exista numeroase suspiciuni cu privire la veridicitatea povestii sale.

Sir Victor Goddard viziteaza viitorul

In cartea sa, Calatorii timpului: O noua perspectiva, JH Brennan spune o poveste ciudata despre cum maresalul Goddard are sansa sa vada viitorul. Goddard a fost trimis pentru a inspecta un aerodrom scos din functiune de langa Edinburgh, numit Drem. Se afla intr-o stare extrem de proasta, cladirile erau darapanate si pistele erau fisurate. Barbatul a decis sa zboare cu un aeroplan pentru a vedea din perspectiva lucrurile. O ploaie torentiala a inceput brusc si doar dupa cateva minute aeroplanul a inceput sa trepideze. Goddard a crezut ca se va prabusi, dar o minune s-a intamplat. Ploaia s-a oprit si atunci cand a privit in jos aerodromul era renovat, oameni in salopete albastre misunau in toate directiile si pe piste se aflau avioane de culoare galbena.

Patru ani mai tarziu, Goddard a reusit sa descifreze misterul intamplarii sale pentru ca a revenit la Drem si a constat ca totul fusese renovat asa cum vazuse in urma cu 4 ani.

Autostrada care duce spre trecut

In 1988, revista americana Strange publica un articol impresionant despre un anume LC, care a reusit sa calatoreasca in trecut. Dupa ce a luat masa cu partenerul sau de afaceri, LC s-a urcat in masina personala si s-a indreptat spre Louisiana pe autostrada 167. Era 20 octombrie 1969, in jurul orei 1:30, cand LC impreuna cu partenerul sau de afaceri s-au urcat in masina pentru a porni spre casele lor. Autostrada 167 era goala, traficul fiind practic inexistent. Dintr-o data cei doi au vazut pe marginea drumului o masina de culoare rosie care parea desprinsa dintr-o alta epoca. In masina se afla o femeie cu parul blond si un copil destul de mic. Cei doi barbati au incetinit si au intrebat-o pe femeie daca are nevoie de ajutor. Cei doi au repetat de mai multe ori cuvintele dar se parea ca femeia nu i-a auzit, cu toate ca i-a vazut.

Cei doi barbati au realizat ca ceva straniu se intampla, dar nu isi puteau explica ce anume. Pentru ca femeia nu le-a raspuns, acestia si-au continuat drumul spre casa. Dupa cativa kilometri au realizat ca intamplarea pe care tocmai o traisera nu era normala, fapt pentru care s-au intors in cautarea masinii. In locul unde o vazusera nu mai exista nicio masina si nici urme ca ar fi fost parcata acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu